Si no pots llegir correctament aquest mail fes clic aquí
ESPAIS FOTOGRÀFICS al MACBA i al CCCB
 
 
Per primera vegada MACBA i CCCB desenvolupem una activitat conjunta per proposar una descoberta creativa i reflexiva de la fotografia a través d’una activitat que vincula l’anàlisi de fotografies amb la creació fotogràfica pròpia.

L’activitat es desenvolupa en dues grans fases. En un primer moment es treballa sobre el fons del MACBA, veient fotografies de David Goldblatt, Manolo Laguillo, Xavier Miserachs o Allan Sekula entre molts d’altres. Les mirarem amb ulls de fotògrafs i inspiraran la pràctica posterior. Després, s'inicia l'exploració i recerca fotogràfica dels espais del MACBA i el CCCB, interiors i exteriors, i del seu entorn més proper, a través d’una pràctica que posa en joc algunes de les tries essencials de la fotografia (enquadrament, composició, llum).

El taller, per tant, es planteja com un triple descobriment:
- del patrimoni fotogràfic, les col·leccions dels museus i els modes d’arxiu i conservació
- de les tries expressives de la fotografia
- dels edificis del MACBA i el CCCB, i el barri del Raval

Les fotografies realitzades es publicaran al web www.fotografiaencurs.org, creant així un arxiu fotogràfic i una cartografia visual dels edificis i del barri.
 
Informació pràctica
Horari del taller:
els dimecres i els dijous al matí.

Durada de l’activitat:
4 hores

Grups classe.
Preu: 4€ per alumne (mínim 10 alumnes)

Cal fer reserva amb antelació al CCCB enviant un correu electrònic a seducatiu@cccb.org o bé trucant al 93 306 41 35 (de dimarts a divendres de 10 a 13h)
Presentació a professors i mestres:
dissabte 20 d’octubre,
de 10.30 a 13.30 h.

Cal reservar plaça contactant amb el CCCB (seducatiu@cccb.org)
 
 
El taller ESPAIS FOTOGRÀFICS és una activitat conjunta del MACBA i el CCCB en el marc de Fotografia en curs, un programa d’A Bao A Qu.
CCCB / MACBA
Aquest missatge pot contenir informació confidencial. Si vostè no n'és el destinatari, si us plau, esborri el text i els arxius adjunts que pugui contenir, i faci'ns-ho saber immediatament. No el reenviï ni en copiï el contingut, ja que està sotmès a secret professional i la llei en prohibeix la divulgació. El correu electrònic via Internet no permet assegurar la confidencialitat dels missatges que s'envien, ni que es rebin íntegrament ni tampoc que la recepció sigui correcta. MACBA no assumeix cap responsabilitat per aquestes circumstàncies.